امام خامنه ای :
اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود
...
این کار (تعمل با آمریکا) ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.
بیست و دوم مردادماه
نه من خودمم مطهری رو واسه این وزارت خونه مناسب نمی دونم.
چون قبلا از اون برای وزارت ارشاد اسم برده شده بود، گفتم.
منظورم اینه که حداقل، ظاهرا، از علی جنتی بهتره.
درضمن، من بعد از "یا" کلمه "حداقل" رو هم آوردم! منظورم از اون "حداقل" ، مقایسه نسبی بین مطهری و جنتی بود. نه مقایسه بین مطهری و حداد عادل!
رونمایی کیهان از نامه اعتراض آمیز روحانی درباره زنگنه
آقای روحانی در آذرماه سال 81 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامهای خطاب به آقای خاتمی رئیس جمهور وقت به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت کابینه اصلاحات به شدت اعتراض کرده و اقدام ایشان در انعقاد قرارداد نفتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون و از طریق «واسطه» دانسته و این قرارداد را دارای آثار منفی فراوان برای جمهوری اسلامی ایران دانسته بود و اکنون زمزمه نام بیژن زنگنه به عنوان گزینه احتمالی تصدی وزارت نفت با توجه به سوابق زنگنه که مورد اعتراض روحانی نیز بوده است، در میان صاحبنظران اقتصادی و سیاسی با تعجب آمیخته به تاسف روبرو شده است.
[برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
Give GOD your skull
اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست
امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه
{محتواي مخفي}
این زنگنه مگر همان زنگنه نیست؟!(خبر ویژه)
آقای روحانی در آذرماه سال 81 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامهای خطاب به آقای خاتمی رئیس جمهور وقت به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت کابینه اصلاحات به شدت اعتراض کرده و اقدام ایشان در انعقاد قرارداد نفتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون و از طریق «واسطه» دانسته و این قرارداد را دارای آثار منفی فراوان برای جمهوری اسلامی ایران دانسته بود و اکنون زمزمه نام بیژن زنگنه به عنوان گزینه احتمالی تصدی وزارت نفت با توجه به سوابق زنگنه که مورد اعتراض روحانی نیز بوده است، در میان صاحبنظران اقتصادی و سیاسی با تعجب آمیخته به تاسف روبرو شده است.
بنابر آخرین خبرها و احتمالاً به خاطر برخی فشارهای فزاینده به رئیس جمهور منتخب، احتمال معرفی زنگنه به عنوان وزیر نفت به مجلس افزایش یافته و این در حالی است که زنگنه دارای سوابق تخلفات بزرگ اقتصادی و سیاسی است. وی ضمن اینکه یکی از نقشآفرینان فتنه و آشوب سال 88 در مرکزیت ستاد موسوی بود، یکی از عوامل و متهمان اصلی امضای قرارداد خائنانه فروش گاز به امارات (شرکت کرسنت) است. این قرارداد 25 ساله به واسطه دلالی و رشوههای کلان برخی دلالان، 14 برابر زیر قیمت امضا شد و موجب اعتراض گسترده کارشناسان اقتصادی و نفتی شد.
نکته جالب در این میان این است که دکتر روحانی در سال 81 ضمن نامهای به رئیس جمهور وقت (خاتمی) تأکید کرده که «عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیر معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود.» روحانی همان زمان معتقد بود: «شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب باشد.»
روحانی در آن نامه با هشدار درباره اینکه قرارداد کرسنت [با پیگیری شخص زنگنه] احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت، تأکید کرده بود از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت (زنگنه) درباره قرارداد کرسنت مطرح کرده که با وجود دستور خاتمی، پاسخی دریافت نشده است.
روحانی در این نامه تصریح میکند قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است.
بنابر گزارش منابع مطلع، زنگنه درباره قرارداد کرسنت از سوی مراجع قضایی احضار شده از جمله به این دلیل که از مصوبه شورای اقتصاد عدول کرده و بدون تأیید هیئت وزیران و مجلس، اقدام به انعقاد قرارداد کلان اقتصادی با شرکت خارجی کرده است. او همچنین متهم به تبانی در انعقاد قرارداد با قیمت غیرعادلانه است.
گفتنی است پیش از این بیژن نامدار زنگنه در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا در مورد ویژگیهای وزیر نفت دولت یازدهم با اشاره به این که هم اکنون صنعت نفت کشور با مشکل «سرمایهگذاری» و «بازار» روبرو است گفته بود: فردی که قرار است به عنوان وزیر نفت انتخاب شود باید بتواند مشکلات بیرونی نفت را برای توسعه این صنعت به ویژه در بخش بالادستی نفت و گاز برطرف کند.
او با تأکید بر این که «افرادی باید وارد وزارت نفت شوند که حرفهای و کاربلد باشند» تصریح کرد: «باید گروهبانهایی که الان سر کار هستند بروند کار گروهبانی کنند تا ژنرالها کارها را انجام دهند.»
این وزیر اسبق نفت با اشاره به این که «در حال حاضر برخی از افرادی که برای سمت وزارت نفت مطرح میشوند به درد این کار نمیخورند» گفته بود: تعداد خیلی خیلی اندکی هستند که میتوانند این کار را انجام دهند.
از سوی دیگر یک گزارش موثق حاکی است که طی سالهای 83 تا 84 و در وزارت آقای زنگنه به منظور تغییر ساختار شرکت ملی نفت ایران، تمام اطلاعات صنعت نفت ایران در اختیار یک شرکت صهیونیستی به نام «بین» ایتالیا قرار گرفت.
قرارداد مطالعاتی طرح جامع تغییر ساختار شرکت نفت در سال 83 و در دولت خاتمی توسط بیژن زنگنه با یک شرکت بینالمللی ایتالیایی به نام «بین» عملیاتی شد به طوری که ریاست این شرکت برعهده خانم اوریت گادیش عضو ارتش و همکار سازمان ضد جاسوسی ارتش صهیونیست بود. بنابراین اولین سؤالی که به ذهن متبادر میشود، این است که چگونه طرحی تا این حد مهم که قرار است جزئیترین اطلاعات و اسناد نفت و گاز یک کشور که بعضاً شاید اطلاعات محرمانه و سری هم در بین آنها یافت شود را در اختیار یک شرکت خارجی قرار داد، به طوری که حتی طرف مورد معامله و ماهیت شرکت طرف قرارداد نیز مورد بررسی قرار نگیرد؟ اکنون سؤال این است آقای روحانی چگونه حاضر شدهاند، شخصی با این سوابق را برای تصدی وزارتخانه حساس و تعیینکننده نفت به مجلس معرفی کنند. گزینهای که خود آقای روحانی بر عدم صلاحیت ایشان تاکید داشتهاند؟!
آیتالله جنتی در گفتوگو با فارس:
دبیر شورای نگهبان قانون اساسی با اشاره به اینکه فتنهگران حقی برای داشتن منصبی در نظام ندارند، گفت: کسی که میخواهد اینها را جذب کند باید در خودش شک کند.
آیتالله جنتی دبیر شورای نگهبان قانون اساسی در گفتوگو با خبرنگار [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] و در پاسخ به سؤالی درباره زمزمه بازگشت برخی از فتنهگران به مناصب اجرایی به ویژه از حزب مشارکت گفت: من بارها در این زمینه صحبت کردم، بارها گفتهام و باز هم خواهم گفت فتنهگران حق ندارند که در نظام سهمی داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه فتنهگران به دنبال براندازی نظام بودند، اظهار داشت: باید به این نکته توجه شود که در سال 1388 مسئله اصلا انتخابات نبود، بلکه هدف آنها براندازی نظام بود.
دبیر شورای نگهبان قانون اساسی ادامه داد: آن کسی که نظام را قبول ندارد چگونه میتواند و چه حقی دارد که بیاید و در این نظام نقشی داشته باشد و پستی بگیرد.
آیتالله جنتی ادامه داد: هر کسی که بخواهد اینها را جذب کند باید در خودش شک کند.
وی از سال ۹۰ تاکنون دبیرکل و عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران است و مبدع بسیاری از تکنیکهای درمان بیماریهای قرنیه در کشور است.
به گزارش فرهنگ نیوز ، در میان گزینه های نهایی و قطعی کابینه آینده، از «دکتر سید حسن هاشمی» به عنوان وزیر بهداشت نام برده می شود.
اما نکته کمتر گفته شده این است که دکتر سید حسن هاشمی هم اکنون ریاست بیمارستان تخصصی چشم پزشکی نور را برعهده دارد، بیمارستانی با امکاتات ویژه و خاص و مشتریانی خاص تر و هزینه های نجومی.
دکتر سید حسن هاشمی جراح و متخصص چشم پزشکی، فوق تخصص قرنیه و سگمان قدامی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی از سال ۹۰ تاکنون دبیرکل و عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران است و مبدع بسیاری از تکنیکهای درمان بیماریهای قرنیه در کشور است.
دکتر هاشمی در زمینه های دیگر اقتصادی هم سرمایه گذاری کرده است و جزو یکی از ثروتمندترین پزشکان ایرانی محسوب می شود.
نجفی و احیای تربیت غربی در آموزش و پرورش
محمد علی نجفی گزینه نهایی حسن روحانی برای وزارت آموزش و پرورش معتقد است که تربیت غربی بهتر از تربیت حال حاضر کشور خواهد بود.
به گزارش فرهنگ نیوز ، محمدعلی نجفی متولد ۱۳۳۰در تهران به دنیا آمد و تحصیلات دوران متوسطه خود رادر تهران گذراند و سپس در رشته ریاضی دانشگاه صنعتی شریف مدرک کارشناسی خودرا دریافت کرد. وی مدرک کارشناسی ارشد خودرا نیز در موسسه فناوری ماساچوست (اِم آی تی)در آمریکا دریافت کرد.
وی در دولت شهید محمدجواد باهنر و محمدرضا مهدویکنی مسئولیت وزارت فرهنگ و آموزش عالی را بر عهده داشت و پس از آن نیز در دولت میرحسین موسوی در همین مسئولیت ابقا میشود. نجفی دردولت اول و دوم سازندگی نیز وزیر آموزشو پرورش بود و در دولت اصلاحت نیزبا حکم سیدمحمد خاتمی به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه منصوب شد.
نجفی برای شرکت در سومین دوره انتخابات شورای شهر تهران در لیست ائتلاف اصلاحطلبان قرار گرفت و توانست به شورای شهر تهران راه یابد.
وی به عنوان چهره حزبی نیز شناخته میشود، زیرا وی یکی از موسسان حزب کارگزارن سازندگی است. در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز محمدعلی نجفی اعلام کاندیداتوری کرد ولی در نهایت برای شرکت در رقابت انتخاباتی ثبتنام نکرد.
حال وزیر آموزش و پرورش سال ۶۸ تا ۷۶ دولت هاشمی بار دیگر قصد دارد از نیاوران به سمت قرنی با اتوبوس اعتدال برود، اتوبوسی که شاید تنها افراد مسن با تجربه را سوار کند.
محمد علی نجفی با توجه به سابقه ای علمی و تخصصی اش در مسند وزارت آموزش و پروش شاید بتواند مباحث اقتصادی این وزارتخانه ومعیشت کارمندان آن را به گونه ای حل کند به دلیل آنکه در دوران وزارت طولاني و ۹ ساله ايشان اقدامات رفاهي مثبتي نظيرصندوق ذخيره فرهنگيان يا گسترش باشگاههاي فرهنگيان و امثال آن را ایجاد کرد.
از طرفی آیا صندوق ذخیره فرهنگیان و کارهایی از این قبیل میتواند جای خالی وضعیت مستقیم معیشتی معلمان را پر کند؟ امروز با وجود تورم و گرانی روز افزون، معلمان نیاز دارند تا وضعیت حقوقی و دریافتی آنها سر و سامان بهتری پیدا کند؛ زیرا مبالغ ۶۰۰ یا ۷۰۰ هزار تومانی که در فیش حقوقی معلمان جای خوش کرده نمیتوان توقع تحولات در وضعیت معیشتی آنها داشت.
در زمان تصدی وزارت آموزش و پرورش آقای نجفی در سالهای دور، معلمان همواره دارای جایگاه ضعیف اجتماعی بودند و جامعه معلم را به عنوان فردی ضعیف از نظر اجتماع و اقتصاد می پنداشت در صورتی که امروز اگر معلمان از وضعیت معیشتی خوبی برخوردار نیستند اما جایگاه اجتماعی بدست آوردند که هرکسی آرزوی معلم شدن دارد.
اما باید در نظر داشته باشیم که درست است مباحث اقتصادی آموزش و پرورش در اولويت قرار دارد اما هدف نهایی این وزارتخانه حل مشكلات اقتصادی معلمان نيست بلكه مسئوليت اصلی عظيمترين نهاد اجرايي نظام اسلامي در عرصه فرهنگ و تعليم و تربيت ، تربیت انسان های آزاده و اسلامی است.
در حقیقت با استنادبه سخنان و اعلام نظرهای نجفی می توان این گونه استنباط کرد که دیدگاه های ایشان در عرصه تعلیم و تربیت با دیدگاه رسمی نظام و اسناد بالادستی کمی متفاوت است.
در باب عملكرد، روشنترين شاهد، نظام جديد متوسطه است، نظامی که در زمان اجرای آن باعث ایجاد بسیاری از مشکلات اخلاقی در بین جوانان شد. نظام جدید متوسطه به دلیل الگو برداری از مدل های غربی نتوانست هیچ فعالیت خاصی برای ارتقای فعالیت دینی انجام دهد و اکثر معلمان پرورشی در آن زمان خواستار خروج از این حوزه بودند.
نظام جديد متوسطه، نظام آموزش دقيقا سكولار غيرديني بلكه دين زدايانه بود و نه تنها در كتابچه آن هيچ اشارهاي به جايگاه تربيت ديني و فعاليتهاي پرورشي نشده بود بلكه پيش بيني نظام واحدي و پنجرههاي باز در آن، فرياد مسئول ستاد مبارزه با منكرات را درآورد چندان كه به وزير نامه نوشت كه اين چه نظام جديد متوسطهاي است كه عامل گسترش روابط نامشروع دختران و پسران دانشآموز و رها شدن آنان در بوستانهاي شهري شده است.
وی همچنین در خصوص مراکز تربیت معلم که میراث شهیدان رجایی و باهنر بود الگوي وارداتي دانشگاه را بر الگوي بومي تربيت معلم ترجيح داد با اين استدلال كه چون دانشگاه نيرو تربيت ميكند چرا آموزش و پرورش بايد براي تامين نيرو در مراكز تربيت معلم، سرمايهگذاري كند این اظهارات در حالی مطرح شده که تمام کشورهای جهان برای بحث آموزش و پرورش خود اهمیتی قائل می شوند.
اما تفاوت يا تضاد ديدگاههاي نجفي در عرصه تعليم و تربيت با ديدگاههاي رسمي نظام را علاوه بر عملكرد ، در اظهار نظرهاي ايشان نيز ميتوان مشاهده كرد، وی در گفتگويي با شماره ۳۲ و ۳۳ ماهنامه آيين در اظهاراتی تاسف بار می گوید که چرا برخی ها می گویند آموزش و پرورش ما غرب زده است يعني چه ؟ كجاي كار آموزش و پرورش ، حاكي از غربزدگي است... يا مثلا اينكه انسان ترازغربي تربيت ميكند اي كاش اين كار را ميكرد چون از نظر اخلاقي و تربيتي ، انسان تراز غربي بالاتر از چيزي است كه ما در جوامع خودمان تربيت ميكنيم!
حتی موضوع سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و قانونمند شدن این وزارتخانه عریض و طویل که با حدود ۱۴ میلیون دانش آموز طرف است، نیاز به فردی با اطلاعات کامل از تحولات کنونی و روز دارد تا بتواند ادامه تحولات در این وزارتخانه را دنبال کند. حال با این وجود فردی که حدود ۱۶ سال از حوزه آموزش و پرورش دور بوده است و تفکرات او مربوط به سالهایی می شود که آموزش و پرورش به شکل سنتی اداره می شد برای این وزارتخانه مفید خواهد بود.
نجفی همچنين اخيرا در جمع عدهاي تحت عنوان نشست تشكلهاي كشوري معلمان در تاريخ ۱۵/۴/۹۲ اظهار داشته است كه:برخي آموزش و پرورش را قسمتي از حاكميت ميدانند در حالي كه آموزش و پرورش ، بخشي از جامعه است، عدهاي آموزش و پرورش را صرفا ايدئولوژيك ميپندارند درحالي كه بخش اعظمي از آن غير ايدئولوژيك است.
با توجه به اين اظهارات به نظر نميرسد ايشان به ضرورت تحول بنيادين براساس فلسفه تعليم و تربيت اسلامي باور داشته باشد يا حداقل بيم آن ميرود كه همانند گذشته ، در مقام اجرا، برون داد تحول بنيادين دقيقا نقطه مقابل اهداف آن بشود.
وی از سوی در حالی به دنبال حذف معاونت پرورشی است که مقام معظم رهبری در خصوص تصویب قانون احیای معاونت پرورشی فرمودند :يكي از كارهاي بسيار خوبي هم كه شد در اين دوره احياي معاونت پرورشي است كه بر اثر سوء سليقه بعضي از گذشتگان ازبين رفته بود .
موضوع پرورشی هم یکی از مناقشات سالهای گذشته بوده که امروز هم گویی سر باز کرده است. موضوع فرهنگ و پرورشی در کشورمان از موارد و مسائل بسیار مهم و مورد توجه سازمانها و تمامی دولتها بوده است. حال با این تفاسیر می توان معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش که باید توسعه بیشتری پیدا کند را حذف کرد؟ با حذف پرورشی چه نهادی در آموزش و پرورش به موضوعات فرهنگی در مدارس توجه می کند؟
واقعيت آن است كه نجفي بيش از آنكه يك معلم باشد يك شخصيت كاملاً سياسي است وی یکی از موسسین حزب کارگزارن بوده و حضور فعال ايشان در انتخابات سال ۸۸ و همراهي با آقاي كروبي ، دليل روشني بر اين گفته است.
علاوه بر آن طي اين سالها، ايشان مستمراً با تشكلهايي كه به دليل تحريك معلمان به اعتصاب يا به دليل اقداماتشان در فتنه ۸۸ ، غير قانوني اعلام شدند، ارتباط داشته است و طبيعي است كه اين ارتباط در دوران وزارت ايشان نيز تقويت خواهد شد.
آنچه امروز باعث ایجاد نگرانی روی کار آمدن چنین فردی در آموزش و پرورش است اظهارت و پیام های برخی از سردمداران فتنه ۸۸ است که اعلام کردند براي دستيابي به قدرت بايد از مدارس شروع كنيم تا بتوانند از نوجوانان و جوانان يارگيري كنند تا پس از چهار سال ، خود به قدرت برسند.
در پایان وزارت آموزش و پرورش نیاز به فردی دارد که از تحولات درونی و بیرونی آن و همچنین دغدغه های مقام عظمای ولایت با خبر بوده و بتواند این موارد را پاسخگو باشد. فردی که در نظام تعلیم و تربیت کشور بتواند انسانهایی ولایی برای رسیدن به حیات طیبه تربیت کند. فردی که تحول در آموزش و پرورش را پذیرفته و بتواند در ادامه روند تحولی این نهاد بسیار مهم گام های ارزشمندی بردارد.
واقعا جای بسی افتخار هست کسی بر اساس دانش و تخصص فوق العاده خودش به ثروت هم برسه نه مثل بعضی افراد معلوم الحال با فعالیت های اقتصادی مشکوک ( شوما بخون دلالی)
لیست نهایی کابینه از سوی دفتر رئیس جمهور منتشر شد
برای شرکت مراسم تحلیف، از سوی دفتر رئیس جمهور ۲ لیست جداگانه که مجموعاً حدود ۵۰ نفر از شخصیتهای کشور را شامل میشود، ارائه شده است. این دو لیست بهعنوان لیستهای "کابینه" و "هیئت همراه" در جلسه تحلیف حضور خواهند یافت.
به گزارش فرهنگ نیوز ، امروز مراسم تحلیف حجتالاسلام حسن روحانی با حضور مقامات و شخصیتهای داخلی و ۶۰ هیئت خارجی در مجلس شورای اسلامی برگزار میشود.
برای شرکت در این مراسم، از سوی دفتر رئیس جمهور ۲ لیست جداگانه که مجموعاً حدود ۵۰ نفر از شخصیتهای کشور را شامل میشود، ارائه شده است. این دو لیست بهعنوان لیستهای "کابینه" و "هیئت همراه" در جلسه تحلیف حضور خواهند یافت.
لیست اعضای کابینه:
اسحاق جهانگیری؛ معاون اول
بیژن زنگنه (وزارت نفت)
عبدالرضا رحمانی فضلی (وزارت کشور)
علی طیبنیا (وزارت اقتصاد)
سید محمود علوی (وزارت اطلاعات)
حمید چیتچیان (وزارت نیرو)
حسین دهقان (وزارت دفاع)
محمدرضا نعمتزاده (وزارت صنعت، معدن، تجارت)
محمود حجتی (وزارت کشاورزی)
علی ربیعی (وزارت کار، تعاون و رفاه)
عباس آخوندی (وزارت راه و شهرسازی)
محمدعلی نجفی (وزارت آموزش و پرورش)
سیدحسن قاضیزاده هاشمی (وزارت بهداشت)
مسعود سلطانیفر (وزارت ورزش و جوانان)
محمدجواد ظریف (وزارت خارجه)
حجتالاسلام محمدجواد منتظری (وزارت دادگستری)
علی جنتی (وزارت ارشاد)
محمود واعظی (وزارت ارتباطات)
جعفر میلی منفرد (وزارت علوم)
همچنین لیست هیئت همراه روحانی که متشکل از مشاوران، معاونین و اعضای نهاد ریاست جمهوری است بهشرح ذیل است:
محمد نهاوندیان (رئیس دفتر)
یاسر هاشمی
تیمور علی عسگری (معاون پارلمانی)
مسعود نیلی
سیدرضا صالحی (رئیس میراث فرهنگی و امور گردشگری)
محمدباقر نوبخت (معاون نظارت و راهبردی)
خانواده و برخی بستگان حسن روحانی با عنوان فامیلی فریدون
محمد شریعتمداری
محمد فروزنده
علی یونسی (معاون سیاسی و امنیتی رئیسجمهور)
محمدرضا صادق
سیدرضا اکرمی
اکبر ترکان (رئیس گروه مشاوران)
امیرحسین زمانینیا
حسین فریدون (رئیس دفتر بازرسی)
عبدالخلیل معظمزاده
مرتضی بانک (معاون اجرایی)
حسامالدین آشنا
شهیدی محلاتی
محمد سلطانیفر
سیدرضا رضوی
محمود سریعالقلم (مشاور بینالملل)
ابوطالبی
مهرپور.
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)